Appartement

€ 850 p/m


Venlosesteenweg 158/1, 3640 Kinrooi

  • 1
  • 1
  • 74 m²
  • 19 m²
Vlakbij het centrum van Geistingen centraal gelegen en goed bereikbaar appartement met 1 slaapkamer. Dit BEN-appartement met een voorzien E-peil van E30 is gelegen in de pas afgewerkte 'Residentie Brouwershoes'.
Het volledig afgewerkte appartement is ruim ingericht en voorzien van centrale verwarming d.m.v. vloerverwarming op gas, een volledig uitgeruste open keuken en een aangenaam terras. Een autostandplaats in de kelder en een ruime, afgesloten kelderberging zijn bovendien inbegrepen.
Geistingen is een kerkdorp dat we terugvinden in de gemeente Kinrooi, gelegen op een boogscheut van de Nederlandse grens, waar het rustig vertoeven is voor jong en oud, met tal van mogelijkheden in de buurt. Zo kan je in de directe omgeving genieten van enkele toeristische trekpleisters, zoals het Dagstrand aan ‘De Steenberg’, Jachthaven ‘De Spaanjerd’, het Bastion en de Maasplassen.
De gemeenschappelijke lasten bedragen 50 euro per maand. Het aandeel in de kosten van de plaatsbeschrijving bedraagt 250 euro incl. BTW.

INDELING

GELIJKVLOERS: inkomhal (± 3,6 m²) met laminaat, leefruimte met open keuken (± 42,5 m²) met laminaat en volledig ingericht met koelkast, combi-oven, keramische kookplaat, afzuigkap en spoelbak;  berging (± 4,1 m²) met laminaat,  toilet (± 1,5 m²) met laminaat,  badkamer (± 7,7 m²) met tegelvloer en voorzien van inloopdouche, meubel met dubbele spoelbak en spiegel met verlichting; slaapkamer (± 13 m²) met laminaat en terras (± 19,7 m²).
KELDER: parkeerplaats en kelderberging (± 10,8 m²).

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Contacteer ons

test

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden