Appartement

prijs op aanvraag


Kinrooi

  • 2
  • 1
  • 83 m²
  • 1
  • 11 m²
Dit knap afgewerkte appartement met 2 slaapkamers vind je aan de Breeërsteenweg in het centrum van Kinrooi. Het appartement met bouwjaar 2014 is energiezuinig met een E-peil van E55. Je vindt hier aluminium ramen met dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas met radiatoren. 
De leefruimte met open keuken biedt toegang tot de 2 comfortabele terrassen, waar het heerlijk vertoeven is. Dankzij aanwezigheid van een lift is toegankelijkheid verzekerd. In de kelder beschik je bovendien over een kelderberging en een autostandplaats.
Het appartement is zeer gunstig gelegen in het centrum van Kinrooi aan de Breeërsteenweg. Dagdagelijkse voorzieningen zoals de supermarkt, bakker, bibliotheek en school bevinden zich binnen handbereik. Vanuit Kinrooi geniet je van een vlotte verbinding naar Bree, Maaseik en de Nederlandse grens.

De gemeenschappelijke lasten bedragen 60 euro per maand. Het aandeel in de kosten van de plaatsbeschrijving bedraagt 250 euro incl. BTW. Het appartement is beschikbaar per 01/07/2024. Huisdieren zijn niet toegelaten.


INDELING:

Kelder: kelderberging (± 4 m²) en autostandplaats voor 1 wagen.

1e verdieping: inkomhal (± 3,5 m²), leefruimte met open keuken (± 36,9 m²), die ingericht is met eiland, dubbele spoelbak, vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat en combi microgolfoven, badkamer (± 5 m²) met inloopdouche, meubel met onder- en kolomkasten, spoelbak en spiegel, slaapkamer 1 (± 11,4 m²), apart toilet (± 1,4 m²), slaapkamer 2 (± 7,7 m²) en 2 terrassen (± 11,3 m² en ± 5,1 m²).

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden