Appartement te huur in Maaseik
Verhuurd

Appartement


Maaseik

  • 1
  • 1
  • 78 m²
  • 20 m²
Verborgen achter een authentieke gevel in het hart van Maaseik bevindt zich dit luxueus afgewerkte appartement. Dit recente appartement bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over 1 slaapkamer en een ruim terras van 20 m². De keuken en badkamer zijn degelijk uitgerust en beschikken over alle comfort. De luxueuze afwerking laat zich voelen in de materiaalkeuzes, lichtinval en de indeling van de ruimtes. Het appartement beschikt over centrale verwarming op aardgas en hardhouten ramen met driedubbele beglazing. Ook kan je hier gebruik maken van een kelderberging en een autostandplaats die zich buiten aan het gebouw bevindt. Dankzij de aanwezigheid van een lift is het appartement bovendien vlot toegankelijk.
De Begijnenstraat is een zijstraat van de Bosstraat, de winkelstraat pal in het centrum van Maaseik met de markt op wandelafstand. Winkels, horeca, sportcentra, scholen, openbaar vervoer,... Het bevindt zich allemaal op wandelafstand net buiten je deur. Een extra troef is de nabijheid van de A2.

De gemeenschappelijke lasten bedragen € 65,- per maand. De kosten voor het opmaken van de plaatsbeschrijving bedragen € 250,-/incl. BTW. Er zijn geen huisdieren toegelaten.

Indeling:
1e verdieping: leefruimte en open keuken, volledig ingericht, toilet, hal, badkamer, slaapkamer, wasruimte en terras.

Gelijkvloers: autostandplaats

Kelderverdieping: bergruimte.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden