U zoekt een appartement te koop in Bree of omgeving, maar heeft voorlopig nog geen succes gehad? Kom dan eens langs bij Beneca Vastgoed of bekijk ons aanbod online. Wij zijn een vastgoedmakelaar vol immo-experten die staan te trappelen om u de sleutels van uw droomappartement te overhandigen. 

Appartement kopen in Bree?

Bel ons voor meer informatie!

✓ Inschrijven = geen deals missen
✓ Gratis grondwaardebepaling
✓ Géén verkoop, géén kosten

Uw zoektocht naar een appartement dat te koop staat in Bree eindigt vandaag

Wordt ergens in onze ruime database het appartement te koop aangeboden dat  uw volgende thuis zal worden in regio Bree? Bij Beneca Vastgoed doen wij er alles aan  om dit voor u waar te maken. In ons aanbod zit voor ieder wat wils op het vlak van locatie, prijs en type woning. Neem dus snel eens een kijkje in onze database. Bent u eigenlijk eerder op zoek naar een huurappartement? Geen enkel probleem, ook op dit vlak komen wij u elders op onze website graag tegemoet, namelijk op onze te huur-pagina. Schrijf u in op onze website om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Kantoor Bree

Neem een duik in ons aanbod

Wij doen er alles aan om uw zoektocht naar een geschikt appartement dat te koop staat in Bree en omgeving stukken makkelijker te laten verlopen. Neem dus zeker eens een kijkje in ons online aanbod of schakel onze rechtstreekse hulp in. Dit kan u doen door te bellen naar het nummer 089472780 of door een e-mail te sturen naar mich@beneca.be. Of kom langs op ons kantoor aan de Stationswal 28 te Bree.

Kantoor Bree Kantoor Bree

Kantoor Bree

Michel Ceyssens BIV 204 104 - België

Kantoor Maaseik Kantoor Maaseik

Kantoor Maaseik

Kristof Rutten BIV 502 566 - België

Kantoor Neerpelt Kantoor Neerpelt

Kantoor Neerpelt

Geert Dreesen BIV 506 317 - België