Appartement

€ 168.000


Schoolstraat - barierstraat 1-7 , 3960 Bree

  • 1
  • 1
  • 67 m²
  • 1
  • 12 m²
Prachtig appartement met 1 slaapkamers in een strakke, wit gepleisterde nieuwbouwresidentie, afgewerkt met details in natuurlijk hout.
Wij bieden een appartement aan met overvloedig natuurlijk daglicht en dit met een buitenruimte aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde van het gebouw. Je kiest voor het genot van een terras met het contact met de straat ofwel met de rust en het parkgevoel van de tuin aan de achterzijde.
De leefruimte is voorzien van een open keuken om het ruimtelijk gevoel te versterken. Voor de badkamer, keuken en vloer is een budget voorzien om kwaliteit van afwerking voorop te stellen, geplaatst door vakmensen uit de omgeving. Standaard wordt er vloerverwarming voorzien in de hele woonruimte in combinatie met gaswandketels van een premiummerk. We garanderen een aangename en comfortabele warmte en een gezonde binnenlucht door afdoende ventilatie.

In Residentie ‘t Kesselshof zijn 4 aparte trappenhallen, elk met hun eigen lift vanuit de kelder naar de verdiepingen, zodat je nooit het gevoel ervaart in een groot gebouw te wonen. Er zijn maar maximaal vijf woongelegenheden verbonden aan één trappenhal.
Dit appartement wordt verkocht onder het principe van de wet Breyne. Zo garandeert de bouwheer een voltooiingswaarborg in samenwerking met Belfius Bank. Op deze manier koopt u risicoloos uw nieuwe appartement op plan en hebt u alle inspraak in de afwerking.
De aanleg van de buitenruimte wordt gecoördineerd door tuinarchitect Leysen uit Beringen. Hij creëert een oase van rust in de achtertuin door het gebruik van hoge bomen die het landelijk karakter accentueren en de 10 bezoekersparkings aan het zicht vanop de terrassen onttrekken. De residentie is voorzien van een extra brede inrit naar de kelder zodat 2 wagens tegelijkertijd vlot kunnen in- en uitrijden.
Een autostandplaats of afgesloten garage in de kelder en een individuele berging dienen verplicht aangekocht te worden. Er is keuze tussen 29 ondergrondse parkings en 22 individuele bergingen. Ook twee wagens ondergronds parkeren behoort tot de mogelijkheden.

Berekening kosten
Grondaandeel appartement € 27.795,00
Registratierechten grondaandeel € 2.779,50
Constructiewaarde appartement € 140.205,00
BTW over de constructiewaarde € 29.444,05

Totaal incl. kosten € 200.222,55

Parking en berging
U dient verplicht een parking en/of berging aan te kopen. Wij bieden hier twee opties:

Berging < 6m² = € 5.885
Berging > 6m² = € 7.700
Autostandplaats kelder = € 14.850
Afgesloten garage kelder (incl. berging) = € 25.575

De getoonde prijzen van parking en berging zijn inclusief alle kosten.

Voor een volledig overzicht van de beschikbare appartementen van dit project neemt u best een kijkje op:https://www.beneca.be/kesselshof-in-bree/4031319

Uw contactpersoon

Michel Ceyssens

Michel Ceyssens

T: 0476 89 99 86

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden