Appartement

€ 310.000


Kanaallaan 24A/01, 3960 Bree

  • 2
  • 1
  • 91 m²
  • 27 m²
Welkom aan kanaallaan 24A in residentie ‘Het Hof’, gelegen aan de rand van Bree centrum. Het gelijkvloers gelegen appartement met bouwjaar 2015 is praktisch ingericht en beschikt over 2 slaapkamers. De leefruimte met open keuken biedt via het schuifraam veel lichtinval én zicht op de gezellige zuidgerichte achtertuin van het appartement. De omheinde achtertuin is ook toegankelijk langs achterzijde van het gebouw via een wandelpad. Daarnaast beschik je hier over een bijkeuken/berging, 2 parkeerplaatsen en een kelderberging. 

Het appartement wordt verwarmd door middel van aardgas met radiatoren en is voorzien van aluminium ramen met dubbele beglazing en rolluiken. Er is gebouwd met het oog op energiezuinigheid, wat resulteert in een gunstig EPC B (E-peil E62). Een bijkomende troef is dat het mogelijk is om voor dit appartement privatief 4 zonnepanelen te leggen op het dak van het gebouw. 

Residentie ‘Het Hof’ bevindt zich op wandelafstand van het hart van Bree. Winkels, horeca, sportgelegenheden en scholen bevinden zich dan ook binnen handbereik. Ook op vlak van cultuur kom je hier niets tekort: de Zeepziederij bevindt zich op amper 350 meter afstand. Bree is tot slot omringd door de prachtige natuurgebieden St.Maartensbroek en de Luysen. Ideaal om tot rust te komen dus!


INDELING:

Gelijkvloers: inkomhal (± 3,1 m²), leefruimte (± 32,8 m²) met open keuken (± 9,8 m²), berging (± 6,9 m²), nachthal (± 4,5 m²), badkamer (± 6,8 m²), toilet (± 1,8 m²) en 2 slaapkamers (± 13,7 m², ± 12,1 m²).

Tuin met terras (± 27 m²) en autostandplaats aan voorzijde van het gebouw.

Kelder: Kelderberging en autostandplaats.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden