Appartement te koop in Kinrooi
Verkocht

Appartement


Kinrooi

  • 2
  • 1
  • 95 m²
  • 53 m²
Vlakbij het centrum van Geistingen centraal gelegen en goed bereikbaar appartement met 2 slaapkamers. Dit gelijkvloers gelegen BEN-appartement met een voorzien E-peil van E30 is gelegen in de pas afgewerkte 'Residentie Brouwershoes'.
Dit volledig afgewerkte appartement is ruim ingericht en voorzien van centrale verwarming d.m.v. vloerverwarming op gas, een volledig uitgeruste open keuken, 2 knusse slaapkamers en een royaal terras. Een autostandplaats in de kelder en een ruime, afgesloten kelderberging zijn bovendien inbegrepen.
Geistingen is een kerkdorp dat we terugvinden in de gemeente Kinrooi, gelegen op een boogscheut van de Nederlandse grens, waar het rustig vertoeven is voor jong en oud, met tal van mogelijkheden in de buurt. Zo kan je in de directe omgeving genieten van enkele toeristische trekpleisters, zoals het Dagstrand aan ‘De Steenberg’, Jachthaven ‘De Spaanjerd’, het Bastion en de Maasplassen.

INDELING

GELIJKVLOERS: inkomhal (± 9,3 m²) met laminaatvloer, leefruimte met open keuken (± 45,2 m²) met laminaatvloer en volledig ingericht met vaatwasser, koelkast, spoelbak, afzuigkap, keramische kookplaat en combi-oven, berging (± 4,6 m²) met laminaatvloer, toilet (± 1,8 m²) met laminaatvloer en spoelbakje, badkamer (± 6,8 m²) met tegelvloer en ingericht met meubel met dubbele spoelbak, spiegel met verlichting en inloopdouche; 2 slaapkamers (± 13,8 m² en ± 8,9 m²), beiden met laminaatvloer en terras (± 53,6 m²).
KELDER: parkeerplaats nr. 4 en kelderberging nr. 9 (± 9,57 m²).

PRIJS:
Grondwaarde: € 72.800,-
Reg. rechten grondwaarde (12% RR): € 8.736,-

Contructiewaarde: € 176.800,-
BTW op constructiewaarde (21%): € 37.128,-

TOTALE AANKOOPPRIJS (incl. btw): € 295.464,-

De geadverteerde verkoopprijzen zijn exclusief aansluitingskosten nutsvoorzieningen, erelonen, notariskosten, … .  

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden