Appartement

€ 165.000


Vullerstraat 1/4, 3680 Maaseik

  • 2
  • 1
  • 82 m²
Op een boogscheut van de Markt, midden in het stadscentrum van Maaseik, vinden we op de Hepperstraat, dit imposante herenhuis terug. De woning werd omstreeks 1651 “In de Soete Naem” genoemd, later in 1710 werd dit herenhuis aangepast aan de late Maasstijl en werd de naam veranderd naar “Den Soeten Naem Jesu”. Verder in 1845 was het gebouw eigendom van notaris Quisthoudt J. Het pand is beschermd als herenhuis, gedateerd uit eerste kwart van 18e eeuw en is opgenomen als beschermd stadsgezicht.

Het gebouw werd inmiddels onderverdeeld in verschillende woonentiteiten. Op de 3e verdieping vinden we dit ruim ingedeeld app. met terras terug. Dit app. is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, geïsoleerd dak, houten ramen met dubbele beglazing, zonneterras, kelderberging en centrale verwarming op aardgas d.m.v. radiatoren.

INDELING:
3e VERDIEPING: Inkomhal (4,74 m²) met tegelvloer; Woonkamer met open keuken (42 m²) tegelvloer, keuken is ingericht met boven- en onderkasten, enkele spoelbak, oven, frigo met vriesvak en keramisch kookvuur, Gastentoilet (1,42  m²) tegelvloer; Badkamer (6 m²) ingericht met dubbele wastafel, systeem bad-douche, aansluiting voor wasmachine en droogkast en tegelvloer + cv-ruimte met extra bergruimte; Slaapkamer 1 (14 m²) laminaatvloer; Slaapkamer 2 (14 m²) met laminaatvloer; Zonneterras.

KELDER: voorraadruimte (3,7 m²) met betonvloer en enkele legplanken aanwezig.

Zeer gunstige ligging in het stadscentrum van Maaseik met vele winkels, horecazaken, scholen en openbaar vervoer op loopafstand. Voldoende parkeermogelijkheden aanwezig in de buurt.

*Meer info betreffende het pand kan u terugvinden bij de bijgevoegde documenten onder “Vastgoedinfo”. Meer info over het Herenhuis “In de Soete Naem Jesu” Het betreft een breedhuis van vier traveeën en drie bouwlagen onder een zeer steil wolfsdak van leien. De bakstenen lijstgevel staat op een kalkstenen plint met panelen. De begane grond is verhoogd. De harstenen kroonlijst wordt ondersteund door ojiefvormige consoles.

Uw contactpersoon

Véronique Wienen

Véronique Wienen

T: 0478 26 93 89

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

test

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden