Appartement

€ 331.800


Bleumerstraat 39, 3680 Maaseik

  • 3
  • 1
  • 156 m²
  • 11 m²
In het hart van Maaseik, aan de Bleumerstraat, bevindt zich dit volledig vernieuwde appartement met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 156 m². Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is net volledig onder handen genomen. Zo vind je hier onder andere vloerverwarming door middel van een warmtepomp en PVC ramen met dubbele beglazing. Het appartement is met haar 3 slaapkamers ruim ingericht. De veelvuldige raampartijen zorgen voor een overvloed aan lichtinval, wat het gevoel van ruimte nog eens versterkt. De stijlvol afgewerkte keuken is van alle gemakken voorzien en biedt een open verbinding met de leefruimte. Ook de badkamer is met haar inloopdouche, bergplek in de kastpartijen en robuuste dubbele spoelbak kwalitatief afgewerkt met het hoogste woongemak in het achterhoofd. Het overdekte terras biedt nog eens ± 11,5 m² plek om van de buitenlucht te genieten.

De auto parkeer je veilig aan achterzijde van het gebouw op de standplaats en die kan daar verder gewoon blijven staan, want de Bleumerstraat bevindt zich in het hart van Maaseik met horeca, winkels, sportcentra, scholen en meer op wandelafstand. Zoek je het verder? Vanuit Maaseik centrum bereik je vlot de A2 en steden zoals Bree en Maasmechelen bereik je op een autorit van slechts 20 minuten. Als je de benen wilt strekken vormt dit appartement bovendien een ideale thuisbasis vanwaar je al het moois dat de Maasvallai te bieden heeft te voet of met de fiets kan ontdekken.    

INDELING

KELDER: kelderberging.

GELIJKVLOERS: gemeenschappelijke inkomhal, autostandplaats aan achterzijde van het gebouw.

2e VERDIEPING: inkomhal (± 26,8 m²), toilet (± 1,5 m²), badkamer (± 12,9 m²) met dubbele spoelbak, onderkast, kolomkast, toilet en inloopdouche, woonkamer (± 48,5 m²) met verbinding naar keuken (± 14,8 m²) die voorzien is van onderkasten, eilandgedeelte, kolomkasten, keramische kookplaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast, diepvries en enkele spoelbak, berging (± 3,2), slaapkamer 1 (± 19,1 m²), slaapkamer 2 (± 11,8 m²), slaapkamer 3 (± 17,8 m²) en overdekt terras (± 11,5 m²).

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden