Appartement

€ 395.000


Maastrichtersteenweg 19/4, 3680 Maaseik

  • 3
  • 1
  • 155 m²
Dit ruim ingerichte appartement met 3 slaapkamers bevindt zich aan de Maastrichtersteenweg in het centrum van Maaseik. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en is vlot toegankelijk met de trap of lift. Vloerverwarming op gas is aanwezig maar er wordt momenteel voornamelijk gewarmd en gekoeld d.m.v. de airco-unit in de woonkamer. Verder is het appartement uitgerust met aluminium ramen met dubbele beglazing en rolluiken. De inrichting is gebeurd met oog voor detail. Dit merk je o.a. aan de marmeren, granieten en houten vloeren, de grote raampartijen die veel lichtinval bieden en de volledig uitgeruste keuken. Daarnaast kan je op de twee terrassen heerlijk vertoeven en genieten van het uitzicht op Maaseik en omgeving. Bijkomende pluspunten zijn de buitengewoon grote kelderberging en de autostandplaats in de ondergrondse garage.
De Maastrichtersteenweg is zeer gunstig gelegen met winkels, scholen, openbaar vervoer en horeca binnen handbereik. De Maastrichtersteenweg leidt naar de N78, van waaruit je een vlotte verbinding hebt met de Nederlandse grens, Dilsen-Stokkem en de A2. Ook aan groen geen gebrek: het appartement ligt ingenesteld tussen al het moois dat de Maasvallei en wandelgebied Tösch-Langeren te bieden heeft.


INDELING:


2e verdieping: inkomhal met vestiaire (± 6,3 m²), toilet met wastafel (± 2,3 m²), woonkamer (± 56,3 m²), open keuken (± 15,9 m²) ingericht met granieten werkblad, onder- en bovenkasten, vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, microgolfoven en keramische kookplaat, berging/cv-ruimte (± 4,5 m²) met uitgietbak, nachthal (± 7 m²), slaapkamer 1 (± 22,5 m²) met ingebouwde kasten, badkamer (± 12 m²) ingericht met dubbele spoelbak, onderkasten, kolomkast, spiegel, ligbad, douche en toilet, slaapkamer 2/bureau (± 14,2 m²), slaapkamer 3 (± 14,3 m²) en 2 terrassen (± 8,9 m² en ± 5,8 m²).


Kelder: autostandplaats en grote kelderberging.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden