Appartement te koop in Pelt
Verkocht

Appartement


Neerpelt

  • 2
  • 1
  • 107 m²
  • 1
  • 11 m²
In het centrum van (Neer)Pelt, op de 3de verdieping gelegen zeer mooi afgewerkt appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. In de ondergrondse kelder is een autostandplaats voorzien. Dit ruime appartement (107m²) is zeer goed gelegen met zicht op de Dommel. De verwarming is op aardgas, de ramen zijn vervaardigd uit aluminium met dubbele beglazing, allen voorzien van vliegenramen. De keuken is volledig ingericht met alle apparatuur inclusief een keukeneiland. Op de fraai afgewerkte badkamer met inloopdouche, bevindt zich nog een 2de toilet. Verder zijn er 2 overdekte terrassen aanwezig; een terras van 11,36m² aan de voorzijde en een van 9 m² aan de achterzijde. Lift aanwezig in het gebouw. Het appartement is instapklaar en zeker een bezoek waard!

Indeling:
Kelder:
Autostandplaats

Verdieping 3:
Inkomhal (10m²)
Toilet 1: volledig betegelde wanden, wastafel (1,4m²)
Woonkamer (35m²)
Mooi ingerichte keuken met boven- en onderkasten, dubbele spoelbak, vaatwas, koelkast met diepvries, keramische kookplaat, dampkap, combi-oven (11m²)
Berging (4,8m²)
Badkamer: volledig betegelde wanden, inloopdouche, meubel met wastafel, kolom- en onderkasten, spiegel, tweede toilet (6m²)
Slaapkamer 1 (16m²)
Slaapkamer 2 (10,50m²)
Terras voorzijde (11,30 m²)
Terras achterzijde (9 m²)

Uw contactpersoon

Geert Dreesen

Geert Dreesen

T: 0473 30 31 46

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

test

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden