U wilt graag het appartement verhuren dat u bezit in regio Bree, maar weet niet goed wat of hoe? Beneca Vastgoed helpt u graag doorheen dit hele proces, zodat u op het einde van de rit met de beste huurders en gunstigste voorwaarden overblijft.

Wenst u uw appartement te verhuren?

Bel ons voor meer informatie!

✓ Inschrijven = geen deals missen
✓ Gratis grondwaardebepaling
✓ Géén verkoop, géén kosten

Zonder zorgen uw appartement verhuren in Bree

Uw appartement in Bree verhuren is een goed idee. Bij Beneca Vastgoed is uw eigendom in goede handen! Wij gooien namelijk elke keer opnieuw al onze vaardigheden en kennis in de strijd voor onze klanten. Zo zetten wij uw eigendom optimaal in de kijker middels het plaatsen van professionele advertenties op al de meest bezochte immowebsites (Immoweb, Zimmo, Immovlan…), screenen wij grondig alle kandidaat-huurders via een persoonlijk gesprek, stellen wij de huurovereenkomst samen en nemen wij de registratie en andere administratie op ons. Het verhuren van uw appartement in Bree wordt zo voor u een fluitje van een cent. Vanzelfsprekend staan wij ook voor u klaar indien u bijvoorbeeld uw appartement wil verkopen. Voor een volledig overzicht van onze diensten, bezoek onze homepagina.

Kantoor Bree

Laat van u horen

Indien u ons wilt inschakelen om u te helpen met het verhuren van uw appartement in regio Bree, laat het dan niet na ons te contacteren, hetzij via ons telefoonnummer 089472780, door een e-mail te sturen naar mich@beneca.be of door ons contactformulier in te vullen. Uiteraard bent u altijd welkom op ons kantoor aan de Stationswal 28 te Bree. Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van ons kantoor en onze sector? Volg dan onze nieuwspagina. Wij helpen u graag bij het verhuren van uw appartement in regio Bree.

Kantoor Bree Kantoor Bree

Kantoor Bree

Michel Ceyssens BIV 204 104 - België

Kantoor Maaseik Kantoor Maaseik

Kantoor Maaseik

Kristof Rutten BIV 502 566 - België

Kantoor Neerpelt Kantoor Neerpelt

Kantoor Neerpelt

Geert Dreesen BIV 506 317 - België