Indien u op zoek bent naar de beste partij om u te helpen uw appartement te verkopen in of rond Bree, aan de beste prijs én aan de beste kandidaten, dan hoeft u niet verder te kijken dan Beneca Vastgoed. Wij zijn een team van gedreven vastgoedmakelaars dat ernaar streeft het verkoopproces zo prettig mogelijk te maken voor u, met de gunstigste uitkomst als de enige mogelijkheid. 

Wenst u uw appartement te verkopen?

Bel ons voor meer informatie!

✓ Inschrijven = geen deals missen
✓ Gratis grondwaardebepaling
✓ Géén verkoop, géén kosten

Uw appartement verkopen in Bree doen wij als volgt

Beneca Vastgoed staat garant voor  ijzersterke service: wij doen er graag alles aan om ervoor te zorgen dat uw eigendom verkocht wordt onder de allerbeste voorwaarden. Zo nemen wij het voortouw wat betreft administratieve taken. We doen een gratis schatting van uw eigendom en laten een fotograaf komen om professionele foto’s te maken. We plaatsen advertenties op zowel de vaakst bezochte immowebsites als in de vitrines van onze kantoren. We houden ons bezig met het rondleiden van en onderhandelen met kandidaat-kopers en stellen ook de verkoopovereenkomst op. Zo wordt uw appartement in regio Bree verkopen of verhuren een fluitje van een cent.

Kantoor Bree

Contacteer ons zo snel mogelijk

Schakel ons in als partner om uw appartement in Bree te verkopen en geniet van  uitstekende service. Wij zijn te bereiken via het nummer 089472780 of het e-mailadres mich@beneca.be, en te bezoeken in ons kantoor aan de Stationswal 28 te Bree. Houd onze nieuwspagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van ons kantoor en de sector.

Kantoor Bree Kantoor Bree

Kantoor Bree

Michel Ceyssens BIV 204 104 - België

Kantoor Maaseik Kantoor Maaseik

Kantoor Maaseik

Kristof Rutten BIV 502 566 - België

Kantoor Neerpelt Kantoor Neerpelt

Kantoor Neerpelt

Geert Dreesen BIV 506 317 - België