Bungalow

€ 225.000


Kampstraat 53, 3640 Kinrooi

  • 2
  • 1
  • 97 m²
  • 752 m²
Deze gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers is gelegen aan Kampstraat 53  op  een korte wandelafstand  van het centrum van Kinrooi. Deze toegankelijke woning met bouwjaar 1961 bevindt zich op een zuidgericht perceel van 07a 52ca. De meeste ramen zijn houten ramen met enkele beglazing en rolluiken, maar er zijn alvast enkele ramen gemoderniseerd en vervangen door PVC met dubbele beglazing. Deze knusse woning beschikt over een vernieuwde badkamer en een veranda waar je het hele jaar door heerlijk kan vertoeven. Extra materiaal kan je gemakkelijk kwijt in de tuinberging. Daarnaast biedt de zolderruimte (met vaste trap!) de mogelijkheid om nog meer ruimte te creëren.

Kampstraat 53 bevindt zich aan het randje van een woonkern die omgeven wordt door groen en weilanden. Dankzij haar ligging biedt deze woning het bijkomende voordeel dat het centrum van Kinrooi met al haar voorzieningen binnen handbereik ligt. Ook steden zoals Maaseik en Bree bevinden zich slechts op een korte autorit afstand.

Opgelet: voor deze woning is mogelijk een renovatieverplichting van toepassing. Wil je meer weten? Zie https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023

Indeling:

Kelder: voorraadkelder (± 13,6 m²).

Gelijkvloers: inkomhal (± 8,5 m²), woonkamer (± 14,6 m²), keuken (± 14 m²) met onder- en bovenkasten, spoelbak, oven en gasvuur, sas (± 2,1 m²), badkamer (± 9,1 m²) met onderkasten, kolomkasten, spoelbak, spiegel en douche, toilet (± 2,6 m²), slaapkamer 1 (± 14,6 m²), slaapkamer 2 (± 15,5 m²) en veranda uit hout met dubbele beglazing.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden