Bungalow

€ 225.000


Dwarsstraat 3, 3640 Kinrooi

  • 3
  • 1
  • 130 m²
  • 1
  • 1.016 m²
Aan de Dwarsstraat, een kalme zijstraat van de Venlosesteenweg in Geistingen, bevindt zich deze bungalow met 3 slaapkamers. Met een perceelgrootte van maar liefst 10a 16ca beschik je hier over een zee van ruimte. Deze vlot toegankelijke woning is uitgerust met centrale verwarming op stookolie en houten ramen, gedeeltelijk met dubbele beglazing. In de slaapkamers, bij de voordeur en in de woonkamer zijn bovendien rolluiken aanwezig. Een grote garage met werkplaats bevindt zich aan de woning en biedt een bijkomende oppervlakte van ± 82 m². Extra bergplek vind je in de 2 voorraadkelders. Verder beschikt deze woning o.a. over een luchtige veranda, een gerenoveerde badkamer en een ruim ingerichte keuken.

De ligging van deze bungalow biedt het beste van 2 werelden. Enerzijds geniet je volop van de rust dankzij de ligging in een kalme straat in de dorpskern van Geistingen. Geistingen, met haar jachthaven, dagstrand en de Maasplassen, biedt tal van mogelijkheden om rust en ontspanning op te zoeken. Anderzijds zorgt de nabijheid van de Venlosesteenweg ervoor dat je slechts enkele autominuten van Kinrooi, Maaseik en de Nederlandse grens verwijderd bent.


Opgelet: voor deze woning is mogelijk een renovatieverplichting van toepassing. Wil je meer weten? Zie https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023


INDELING:

Gelijkvloers: inkomhal (± 9,3 m²), toilet (± 1,2 m²), woonkamer (± 26,3 m²), keuken (± 21 m²), slaapkamer 1 (± 18,7 m²), slaapkamer 2 (± 13 m²), slaapkamer 3 (± 10,2 m²), veranda (± 19,7 m²), badkamer (± 7,4 m²), cv-ruimte (± 3 m²), garage (± 32,4 m²) met werkplaats (± 49,7 m²).

Kelder: voorraadkelder 1 (± 13,1 m²) en voorraadkelder 2 (± 28,1 m²).

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden