Duplex

€ 595 p/m


Dorpsplein 7/4, 3640 Kinrooi

  • 2
  • 1
In de dorpskern van Kinrooi, op de gelijkvloerse verdieping gelegen knus duplex-appartement met 1 slaapkamer. Daarnaast is dit appartement voorzien van 1 kinderkamer of hobbyruimte/kantoorruimte, een volledig gerenoveerde keuken met toestellen en een badkamer met ligbad. Ook aanwezig zijn een apart toilet en berging met voorziening voor wasmachine en droogkast. Het appartement is uitgerust met centrale verwarming op elektriciteit (recent vernieuwde, moderne, energiezuinige toestellen) en PVC ramen met dubbele beglazing. Verder voorzien van 1 autostandplaats op eigen terrein en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Zeer mooie ligging op wandelafstand van bakker, winkels, supermarkt, post, horeca, openbaar vervoer, .... .
De vaste kosten per maand bedragen: € 25,-/maand gemeensch. kosten en € 20,-/maand p.p. (of € 35,-/maand voor alleenstaande) voor het waterverbruik.
Kosten voor de opmaak van de  plaatsbeschrijving bedragen € 250,- incl. btw. Niet geschikt voor het houden van huisdieren.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Contacteer ons

test

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden