Eengezinswoning

€ 438.000


Hezerstraat 22, 3640 Kinrooi

  • 5
  • 2
  • 3.861 m²
Op een riant perceel van 38a 61ca gelegen goed onderhouden ééngezinswoning met 5 slaapkamers, 2 badkamers en grote tuin. Deze ruim ingedeelde woning werd reeds deels gerenoveerd, ingericht met een volledig vernieuwde keuken en badkamer (1e verdieping) voorzien van alle comfort. De woning wordt momenteel verwarmd door centrale verwarming op aardgas d.m.v. radiatoren, deze werd geïnstalleerd in ± 2014. Verder werd er 3 jaar geleden nieuwe waterleidingen gelegd en is de woning voorzien van houten ramen met dubbele beglazing en vliegenhorren op 1e verdieping. Ook werd er rekening gehouden met de energiezuinigheid van de woning, zo is de zoldervloer voorzien van isolatie en werd er bij de bouw van de woning, spouwmuurisolatie (platen) voorzien. Deze woning is gelegen op een goed bereikbare locatie, in de buurt van de Weertersteenweg en nabij de Nederlandse grens.

INDELING
GELIJKVLOERS: inkomhal (19,8 m²) met tegelvloer en natuurstenen trap met loper naar 1e verdieping;  woonkamer (41,6 m²) met tegelvloer; keuken (18,9 m²) volledig ingericht met onder- en bovenkasten, dubbele spoelbak, vaatwasmachine, combi-oven,  inductie kookvuur, frigo met tegelvloer; wasruimte (6,2 m²) tegelvloer, overdekt terras met zitplaats en apart bedienbare elektrische zonnewering, toilet met tegelvloer; badkamer 1 (6,8 m²) ingericht met systeem ligbad/douche, spiegel, wastafel en tegelvloer; slaapkamer 1 (16 m²) met laminaatvloer ingericht met inbouwkasten en ingebouwd bed.

1e VERDIEPING: nachthal met tegelvloer, slaapkamer 2 (14,5 m²) met lamiaatvloer; slaapkamer 3 (12 m²) met tegelvloer; slaapkamer 4 (27 m²) met lamiaatvloer; badkamer 2 (9 m²) ingericht met meubel met onderkast, enkele spoelbak, spiegel, douche, toilet, wandtegels tot tegen het plafond en tegelvloer; Wasruimte (6,2 m²) aansluiting wasmachine, tegelvloer en toegang naar zolder met vaste trap; slaapkamers 5 (9,5 m²) met linoleumvloer.

Troeven: - Goed bereikbare ligging nabij het centrum en op een boogscheut van de Nederlandse grens
- Gelegen op een zeer ruim perceel van 38a 61ca
- Gerenoveerde keuken en badkamer
- 4 ruime slaapkamers, waarvan 1 gelijkvloers

Uw contactpersoon

Véronique Wienen

Véronique Wienen

T: 0478 26 93 89

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden