Eengezinswoning

prijs op aanvraag


Zandveldstraat 27, 3640 Kinrooi

  • 3
  • 1
  • 124 m²
  • 1
  • 756 m²
In een rustige omgeving, op een hoekperceel gelegen, zeer goed onderhouden eengezinswoning met 3 slaapkamers en inpandige garage. Deze vrijstaande woning is gelegen op een perceel van 07a 56ca en voorzien van een gezellig en onderhoudsvriendelijke tuin met vijver en overdekt terras. Verder is deze ruim ingedeelde woning ingericht met PVC-ramen met dubbele beglazing, een geïsoleerd pannendak (10 cm PUR), openhaard (hout of kolen) en is er grondwater voorzien op een 12-tal meter diepte. De woning wordt momenteel verwarmd met centrale verwarming op stookolie d.m.v., vloerverwarming op het gelijkvloers en radiatoren op de 1e verdieping, er kan ook gemakkelijk overgeschakeld worden op aardgas, deze is reeds aanwezig in de straat. Ook werd er voldoende aandacht besteed aan de energiezuinigheid van de woning, zo werden zowel de vloeren, de muren als het dak, reeds geïsoleerd bij de bouw van de woning in 1998. Verder is dit pand gelegen op een goed bereikbare locatie, in de buurt van het centrum en de Weertersteenweg en nabij de Nederlandse grens.

INDELING
GELIJKVLOERS: Inkomhal (± 11,68 m²) met tegelvloer en houten trap naar 1e verdieping; toilet (± 2,15 m²)  met toiletmeubel en deels betegelde wanden; Woonkamer (± 50 m²)  met tuinkamer en tegelvloer; Keuken (± 14,88 m²)  volledig ingericht met onder- en bovenkasten, enkele spoelbak, vaatwasmachine, oven, elektrisch kookvuur, frigo en aparte voorraadruimte, tegelvloer; Wasruimte (± 16,28 m²) met aansluiting wasmachine en uitgietbak en tegelvloer, Inpandige garage (±  29,04 m²) met automatische sectionale poort, cv-ketel en tegelvloer; overdekt terras in tuin.

1e VERDIEPING: Nachthal (± 15,12 m²)  met vast tapijt; Slaapkamer 1 (± 27,3 m²) voorzien van inbouwkasten en vast tapijt; Slaapkamer 2 (± 14,6 m²)  voorzien van inbouwkasten en vast tapijt; Slaapkamer 3 (± 12,8 m²)  voorzien van inbouwkasten en vast tapijt; Badkamer (± 9,57 m²) ingericht met meubel met onderkast, enkele spoelbak, spiegel, douche, toilet, ligbad, sierradiator, wandtegels tot tegen het plafond en tegelvloer.

Troeven:
- Goed bereikbare ligging nabij het centrum en op een boogscheut van de Nederlandse grens;
- Gelegen op een mooi, rustig gelegen perceel van 07a 56ca;
- Zeer goed geïsoleerde woning van 1998;
- 3 ruime slaapkamers;
- Ruime inpandige garage.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden