Eengezinswoning

€ 185.000


Heppersteenweg 22, 3680 Maaseik

  • 2
  • 2
  • 118 m²
  • 130 m²
Gelegen op een toplocatie, in hartje Maaseik. Op een boogscheut (wandelafstand) van de markt van Maaseik, winkelcentrum Kloosterbempden en alle faciliteiten die deze stad te bieden heeft.
In de nabije omgeving van diverse scholengemeenschappen. Tevens vlot bereikbaar vanuit de omsluitingsweg rondom Maaseik.
Half vrijstaande eengezinswoning met mooie karakteristieke voorgevel en gezellig in te richten binnenkoer gelegen op een perceel van 1a30ca met 2 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte 118,40 m². Met toegang zowel langs Heppersteenweg (voorzijde) als Zonnelaan (achterzijde).
De woning is voorzien van houten ramen met dubbele beglazing en kunststof rolluiken.
Centrale verwarming op stookolie met radiatoren (bovengrondse stookolietank van ± 3.600 liter, in 1 van de kelderruimtes). De stookolieketel werd nog vernieuwd in 2017 (Buderus). Er kan tevens eenvoudig omgeschakeld worden naar aardgas (= reeds aanwezig in de straat). De achterbouw (keuken met toilet in douchecel) werd bijgebouwd in 1992, verder is de woning ook volledig onderkelderd.

INDELING:
GELIJKVLOERS: inkomhal (± 8,6 m²) met tegelvloer en houten trap met loper naar 1e verdieping; woonkamer (± 33,4 m²) met tegelvloer; eiken keuken (± 18,2 m²) ingericht met boven- en onderkasten, enkele spoeltafel, elektrisch kookvuur, oven, frigo en tegelvloer; douchecel (± 5,2 m²) ingericht met toilet, uitgietbak met spiegel, douche, volledige betegelde wanden en tegelvloer; berging/wasruimte (± 7,9 m²) met aansluiting wasmachine en tegelvloer.

1e VERDIEPING: nachthal (± 10,4 m²) met vinylvloer; slaapkamer 1 (± 14,5 m²) met vinylvloer; slaapkamer 2 (± 14,8 m²) met vinylvloer; badkamer (± 5,15 m²) ingericht met wastafel, ligbad, toilet en wandtegels tot tegen het plafond; trap (± 3 m²) met vaste houten trap naar zolderruimte.

ZOLDER: zolderruimte; bereikbaar via een vaste trap, met potentiële uitbreidingsmogelijkheden.

KELDER: trapruimte (± 10,6 m²) met betonvloer; voorraadruimte (± 7,7 m²) met betonvloer; voorraadruimte 2 (± 16,5 m²) met betonvloer; cv-ruimte/tankruimte (± 13,3 m²) met cv-ketel (Buderus, vernieuwd 2017) en betonvloer.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

test

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden