Gebouw voor gemengd gebruik

€ 299.000


Merrenhofstraat 10, 3640 Kinrooi

  • 4
  • 2
  • 327 m²
  • 2
  • 401 m²
In het centrum van Ophoven, op een goed bereikbare locatie gelegen handelspand met woonst, bijhorend appartement met een totale bewoonbare oppervlakte van ± 327 m². Het handelspand is momenteel ingericht als lingerie-/ kledingwinkel en voorzien van een alarminstallatie, kunststof ramen met dubbele beglazing, automatische bedienbare kunststof rolluiken en gerenoveerde zonneluifel, verder wordt het volledige pand momenteel verwarmd met (gemeenschappelijke) centrale verwarming op stookolie d.m.v. radiatoren en convectoren, er is vloerverwarming voorzien in de winkelruimte. Er kan verder gemakkelijk overgeschakeld worden op aardgas aangezien dit reeds aanwezig is in de straat. In 2013 werd er een zonneboiler in de kelder geïnstalleerd en in 2009 werd er een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. De woning beschikt over houten ramen met dubbele beglazing, met op de 1e verdieping aan voorzijde nog enkele ramen met enkele beglazing, verder voorzien van een pannendak met geïsoleerde zoldervloer (4 cm wol) en aan achterzijde voorzien van een geïsoleerd plat dak met roofing. Het handelspand is vrij van gebruik, enkel het appartement is momenteel verhuurd. Dit pand is centraal gelegen, nabij de lagere school, bakker, slager en buurtwinkel, vlakbij de Nederlandse grens en de Maasplassen en in de buurt van de Venlosesteenweg, een doorgaande weg van het centrum van Maaseik in de richting van de Nederlandse grens.

INDELING
GELIJKVLOERS:
HANDELSPAND (± 98,5 m²): winkelruimte met kantoorruimte, voorzien van vloerverwarming, alarminstallatie en tegelvloer.

WOONST (± 70 m²): inkomhal (12,6 m²) met tegelvloer; woonkamer (28,2 m²) met allesbrander, tegelvloer, keuken (18,4 m²) ingericht met onder- en bovenkasten, fornuis, vaatwasmachine en tegelvloer; badkamer (8,2 m²) met onderkasten, enkele spoelbak, spiegelkast, ligbad en douche; sas (1,56 m²) met tegelvloer; toilet (1 m²) met vinylvloer, garage 1 (17 m²) en garage 2 (28 m²).

1e VERDIEPING:
APPARTEMENT (± 80 m²): hal (12,9 m²) met tegelvloer; woonkamer (28,8 m²) met allesbranden en tegelvloer; keuken (12,8 m²) met onder- en bovenkasten, oven, dubbele spoelbak en koelkast, tegelvloer; badkamer (8,2 m²) met dubbele wastafel, kolom- en onderkasten, douche en ligbad, tegelvloer, voorraadruimte/slaapkamer (9 m²) vinylvloer; wasruimte (9 m²) met vinylvloer.

WONING (± 78 m²): nachthal (9,65 m²) met vast tapijt; slaapkamer 1 (17,7 m²) met laminaatvloer; slaapkamer 2 (16,4 m²) met laminaatvloer; slaapkamer 3 (16,4 m²) met vinylvloer; slaapkamer 4 (18,3 m²) met vinylvloer.

KELDER: trapruimte (11 m²) met tegelvloer; voorraadruimte 1 (27,3 m²) met tegelvloer, voorraadruimte 2 (6,12 m²) met betonvloer; cv-ruimte (17,4 m²) met betonvloer.

ZOLDER: voorraadruimte (± 93 m²) met houten vloer.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden