Gebouw voor gemengd gebruik

€ 1.600.000


Bosstraat 24, 3680 Maaseik

  • 1.250 m²
In het hart van Maaseik vind je ‘huis de Regenboeghe’ aan Bosstraat 24. Dit unieke pand kan op een rijke geschiedenis bogen en is dan ook beschermd als monument.
Het statige hoofdgebouw is momenteel opgedeeld in 4 handelsruimtes op het gelijkvloers, een kantoor op de eerste verdieping en daarboven bevinden zich nog maar liefst 3 te benutten verdiepingen. Doorheen het hele gebouw zijn authentieke elementen te vinden die getuigen van het rijke verleden van dit pand zoals onder andere de originele eiken vloeren, de vluchtgang in de gewelfde kelder en de prachtige toegangspoort.
Het achterliggende gebouw is momenteel verdeeld in enerzijds een winkelruimte van 2 verdiepingen en anderzijds een horecagelegenheid met daarboven een studio.
Dankzij de riante bruikbare oppervlakte zijn er tal van mogelijkheden denkbaar op deze te renoveren toplocatie gaande van horeca, tot woonst, tot kantoor/handelsruimte….
Een bijkomend pluspunt van haar gunstige ligging vlakbij de markt van Maaseik is dat het pand zowel bereikbaar is vanuit de Bosstraat, de Vossenbergstraat en vanuit de Boomgaardstraat. Daarnaast zijn verbindingswegen vlot bereikbaar en bevindt de Nederlandse grens zich vlakbij.  
Meer informatie over de mogelijkheden die dit pand biedt? Contacteer ons gerust op 089/47 27 80!  

Opgelet, mogelijk is de renovatieverplichting van toepassing voor dit huis, meer informatie op: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden