Hoeve

prijs op aanvraag


Vinkenkantstraat 33, 3660 Oudsbergen

  • 3
  • 1
  • 315 m²
  • 3.872 m²
  • 42 m²
Recent gerenoveerde langgevelhoeve op toplocatie!
Deze hoeve is gelegen op een mooi perceel van 38a72 in de Bosbeekvallei en is omgeven door weides en groen. Fiets- en wandelroutes liggen in de directe nabijheid, net zoals het centrum van Oudsbergen (Opglabbeek) met de nodige winkels en voorzieningen.
Bij de renovatie van dit pand werd het karakter van de hoeve behouden; er werd uitsluitend gebruik gemaakt van eigentijdse, kwalitatieve materialen, met oog voor detail en uitgerust met moderne technieken en voorzieningen. De keuken en badkamer zijn hier een mooi voorbeeld van en zijn uiterst hoogwaardig afgewerkt.
In de uitgestrekte, zonnige tuin met zicht over de weides komt men volledig tot rust. Verder is de woning voorzien van een losstaande stalling (154m²) met een overdekt terras inclusief een fraai ingebouwde haard.
Wonen en werken onder één dak? Ook dit is mogelijk in deze hoeve. Naast de woning (315 m²) is er nog een polyvalente ruimte beschikbaar van 85m² die momenteel dienst doet als architectenkantoor. Tenslotte beschikt het pand nog over een volledig ingerichte, tot in de puntjes afgewerkte B&B (4 kamers met ontbijtruimte) en over een luxe-wellness (350 m²). Met het oog op een eventuele herbestemming is er overal een aparte ingang voorzien zodat privé en beroepsgedeelte volledig gescheiden kunnen worden. Voldoende parkeermogelijkheden.

Uw contactpersoon

Geert Dreesen

Geert Dreesen

T: 0473 30 31 46

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

test

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden