Zoekt u een geschikt huis dat te huur staat in Bree, Maaseik of omgeving om binnenkort een nieuw leven op te bouwen? Beneca Vastgoed wil hier met veel plezier uw partner in zijn. Wij zijn een ervaren vastgoedkantoor vol makelaars die erop gebrand zijn de sleutels van uw droomhuis of -appartement binnenkort aan u te overhandigen. Neem gerust een kijkje op onze website! 

Wenst u een woning te huren?

Bel ons voor meer informatie!

✓ Inschrijven = geen deals missen
✓ Gratis grondwaardebepaling
✓ Géén verkoop, géén kosten

Wij helpen u graag tijdens uw zoektocht naar een huis dat te huur staat in regio Bree

Op de website van Beneca Vastgoed vindt u een overzicht van alle interessante panden die op dit moment te huur zijn in Bree, Maaseik en omstreken, waaronder misschien ook het huis waar u eigenlijk naar op zoek bent. Gebruik de zoekbalk in ons te huur-overzicht om in te vullen in welke gemeentes u wilt zoeken, welk type woning u wenst, en hoeveel kamers u minimum wil. Het enige wat u vervolgens nog moet doen, is op het vergrootglas klikken en op onderzoek uitgaan in onze selectie. Uiteraard kan u bij Beneca Vastgoed niet alleen terecht wanneer u op zoek bent naar een huis te huur, maar ook naar een huis te koop in Bree, Maaseik en omstreken. Door u in te schrijven op onze website wordt u bovendien door ons voortdurend op de hoogte gehouden van alle nieuwe huuropportuniteiten in ons aanbod.

Kantoor Bree

Vind het ideale huis bij ons online

Ga aan de slag met onze zoekmachine en vind het huis in Bree, Maaseik of omgeving dat nu nog te huur staat, maar binnenkort misschien door u bewoont zal worden. Heeft u vragen of opmerkingen of wil u graag een rondleiding, dan kan u ons altijd telefonisch bereiken op 089472780 (kantoor Bree) of 089472780 (kantoor Maaseik), of via mail op mich@beneca.be (kantoor Bree) of kristof@beneca.be (kantoor Maaseik). Komt u liever eens bij ons langs? Wij zijn gevestigd aan de Stationswal 28 (Bree) en Bospoort 8 bus 1 (Maaseik).

Kantoor Bree Kantoor Bree

Kantoor Bree

Michel Ceyssens BIV 204 104 - België

Kantoor Maaseik Kantoor Maaseik

Kantoor Maaseik

Kristof Rutten BIV 502 566 - België

Kantoor Neerpelt Kantoor Neerpelt

Kantoor Neerpelt

Geert Dreesen BIV 506 317 - België