Huis te huur in Dilsen-Stokkem
Verhuurd

Huis


Dilsen-Stokkem

  • 3
  • 1
  • 115 m²
  • 105 m²
Deze gezinsvriendelijke tussenwoning met 3 slaapkamers is centraal gelegen in de dorpskern van Rotem. De verrassend ruime woning is uitgerust met centrale verwarming op aardgas met radiatoren en PVC ramen met dubbele beglazing. Het huis is praktisch ingericht met ingebouwde kasten in de hal en woonkamer. De 3 slaapkamers hebben een comfortabel formaat en bieden bergruimte dankzij de bergingen die aansluiten op 2 van de 3 kamers. Vanuit de woonkamer beschik je over toegang tot het terras via de schuifpui. Het terras is ook toegankelijk via het pad aan achterzijde van de woning. Dankzij aanwezigheid van het tuinhuisje en de overkapping beschik je ook buiten over de nodige bergruimte.

De Tienstraat bevindt zich in het centrum van Rotem, met de school, het zwembad, de bakker en meer op wandelafstand. Vanuit Rotem bereik je op enkele autominuten Maaseik en Dilsen. Ook natuurgebied Bergerven bevindt zich vlakbij.

Het aandeel in de kosten van de plaatsbeschrijving bedraagt 250 euro incl. BTW.

INDELING:

Gelijkvloers: inkomhal (± 8,9 m²) met ingebouwde kasten, toilet (± 1,9 m²) met wasmeubel, leefruimte (± 32,5 m²) met ingebouwde kasten en met keuken (± 8,3 m²) met onder- en bovenkasten, oven, dubbele spoelbak, vaatwasser, koelkast en inductie kookplaat, en terras met overkapping en tuinhuisje.

1e verdieping: nachthal (± 6,2 m²), slaapkamer 1 (± 15,4 m²), badkamer (± 8 m²) met meubel met dubbele spoelbak, spiegel, kolomkasten, toilet en bad, en slaapkamer 2 (± 14,5 m²) met berging (± 2 m²).

2e verdieping: slaapkamer 3 (± 11,6 m²) en berging (± 5,1 m²).

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden