Huis

prijs op aanvraag


Kinrooi

  • 3
  • 1
  • 223 m²
  • 1
Deze luxueuze halfvrijstaande woning bevindt zich op een landelijke, rustige locatie in Geistingen. Geistingen is een mooie deelgemeente van Kinrooi waar je tal van prachtige plekken kan ontdekken, zoals de jachthaven, het dagstrand en de Maasplassen. Maaseik en het centrum van Kinrooi bevinden zich op slechts enkele autominuten afstand, zodat je dagdagelijkse voorzieningen toch binnen handbereik hebt.  

De energiezuinige woning is uitgerust met vloerverwarming op gas (d.m.v. gastank), PVC ramen met driedubbele beglazing en automatische rolluiken.  Daarnaast beschik je hier over zonnepanelen en een ventilatiesysteem D+. Dat alles resulteert in een zeer gunstig E-peil E19. De gehele woning is ingericht met oog voor ruimte en lichtinval. Ook aan comfort is aandacht besteed. Denk maar aan de inpandige garage, de volledig uitgeruste keuken en de dressing/extra bergruimte op de 1e verdieping. De tuin en het terras maken tenslotte het plaatje compleet.

Het aandeel in de kosten van de plaatsbeschrijving bedraagt 250 euro incl. BTW.


INDELING:

Gelijkvloers: inkomhal (± 5,3 m²) met ingebouwde kasten, leefruimte (±  60 m²) met open keuken (± 18,3 m²) met oven, microgolfoven, inductie kookplaat, koelkast, spoelbak en vaatwasser, sas (± 5,5 m²), toilet (± 2,9 m²) met wastafel, berging (± 11,2 m²) met uitgietbak, inpandige garage (± 25,5 m²) met automatische poort en tuin met terras.

1e verdieping: nachthal (± 3,6 m²), slaapkamer 1 (± 27,5 m²), badkamer (± 16 m²) met bad, douche, meubel met dubbele spoelbak, kolomkasten, spiegel en toilet, dressing (± 14,1 m²), slaapkamer 2 (± 30,5 m²) en slaapkamer 3 (± 28,6 m²).  

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden