Huis

prijs op aanvraag


Kinrooi

  • 3
  • 1
  • 158 m²
  • 291 m²
Deze stijlvolle woning met 3 slaapkamers bevindt zich aan de rand van Molenbeersel. De half vrijstaande woonst is energiezuinig afgewerkt, wat resulteert in een gunstig EPC B. Het ruim ingerichte huis wordt gedeeltelijk op gas en gedeeltelijk d.m.v. een warmtepomp verwarmd. Daarnaast beschikt de woning over dubbele beglazing en zijn de ramen grotendeels voorzien van rolluiken.

De woning  is prachtig uitgevoerd met degelijke materialen. Zo is er de studeerkamer met ingebouwde kasten en een royaal bureau op maat. Vanuit de studeerkamer kom je via de polyvalente ruimte in de prachtige leefruimte van formaat met open keuken én met dubbele schuifdeur die toegang geeft naar de tuin. In de bijkeuken beschik je over extra kastruimte. Verder beschikt de slaapkamer op de 2e verdieping over ingebouwde kasten over 2 volledige wanden. Ook in de tuin is het heerlijk vertoeven: je kan hier volop genieten van de rust vanop het terras. De automatische poort verleent vlot toegang om de auto te parkeren. Extra opslagruimte buiten vind je tenslotte in de tuinberging.

Molenbeersel is een rustige, landelijk gelegen deelgemeente van Kinrooi. Doordat Molenbeersel omgeven wordt door groen is dit een ideale uitvalsbasis voor wie graag een wandeling maakt of weleens op de fiets springt. De gemeente grenst aan Nederland. Daarnaast bereik je vanuit Molenbeersel op slechts enkele autominuten Kinrooi, Bree en Maaseik.

Het aandeel in de kosten van de plaatsbeschrijving bedraagt 250 euro incl. BTW.


INDELING:

Gelijkvloers: inkomhal (± 5,6 m²), studeerkamer (± 16,3 m²) met ingebouwde kasten en bureau op maat, polyvalente ruimte (± 15,8 m²), leefruimte met open keuken (± 49,2 m²) met onderkasten, eiland, spoelbak, vaatwasser, vrijstaand gasfornuis met oven, sas/bijkeuken (± 6,6 m²) met onder- en bovenkasten, spoelbak en aansluiting wasmachine en toilet (± 1,5 m²) met wasmeubel.

1e verdieping: nachthal (± 12,2 m²), slaapkamer 1 (± 9,1 m²), slaapkamer 2 (± 11,2 m²) en badkamer (± 8,1 m²) met onder- en kolomkasten, spoelbak, spiegel, toilet en douche.

2e verdieping: slaapkamer 3 (± 23,2 m²) met ingebouwde kasten.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden