Heeft de zoektocht naar een geschikt huis dat te koop of te huur staat in de omgeving van Bree, Neerpelt en Kinrooi voorlopig nog niks opgeleverd? De gemotiveerde topmakelaars van Beneca Vastgoed helpen u graag met het vinden van het perfecte nieuwe huis. Ontdek nu ons ruime aanbod aan huizen, appartementen, gronden en meer op onze website. 

Huis kopen in Bree?

Bel ons voor meer informatie!

✓ Inschrijven = geen deals missen
✓ Gratis grondwaardebepaling
✓ Géén verkoop, géén kosten

Staat het huis van uw dromen te koop in Bree en op onze website?

Op onze website kan u terecht voor een uitgebreid overzicht vol panden die op dit moment te koop of te huur staan in Bree, Neerpelt, Kinrooi en omgeving, waaronder misschien ook wel het huis van uw dromen. Ga aan de slag op onze te koop-overzichtspagina en vul in de zoekbalk in op welke gemeentes u wilt zoeken, welk type woning u verkiest, en de hoeveelheid kamers die u minimum wil hebben in uw nieuwe woonst. Klik vervolgens op het vergrootglas en speur onze selectie af. Elk huis in Bree, Neerpelt of Kinrooi dat te koop staat op onze website heeft een eigen productpagina met grote foto’s en een heleboel extra informatie, waardoor u al meteen een goede eerste indruk van het pand krijgt. Bent u benieuwd naar de huizen die wij te huur aanbieden in de streek rond Bree en Neerpelt? Ook die vindt u gewoon op onze website. Beneca Vastgoed biedt u ook de mogelijkheid om u op onze website in te schrijven, zodat u geen enkel huis te koop in Bree, Neerpelt of Kinrooi hoeft te missen.

Kantoor Bree

Duik in ons aanbod en vind uw nieuwe thuis

Laat de beste makelaar van Neerpelt, Bree, Kinrooi en omstreken u begeleiden in uw zoektocht naar het huis dat nu nog te koop of te huur staat, maar binnenkort het uwe is. Neem een duik in het aanbod op onze website of kom langs in ons kantoor aan de Stationswal 28 (Bree) of aan de Kerkstraat 35 bus 1 (Neerpelt) voor persoonlijke begeleiding. Een afspraak maken voor een bezichtiging kan in Bree via het nummer 089472780 of het e-mailadres mich@beneca.be, en in Neerpelt op het nummer 089472780 of e-mailadres  geert@beneca.be. U helpen met het vinden van uw volgende thuis is ons doel.

Kantoor Bree Kantoor Bree

Kantoor Bree

Michel Ceyssens BIV 204 104 - België

Kantoor Maaseik Kantoor Maaseik

Kantoor Maaseik

Kristof Rutten BIV 502 566 - België

Kantoor Neerpelt Kantoor Neerpelt

Kantoor Neerpelt

Geert Dreesen BIV 506 317 - België