Huis

€ 338.000


Haexkamp 22, 3640 Kinrooi

  • 5
  • 2
  • 185 m²
  • 1
  • 450 m²
Vrijstaande woning met 5 ruime slaapkamers in de dorpskern van Geistingen. Deze ruim ingerichte woning met bouwjaar 1978 heeft sinds 2012 een aantal grote renovaties ondergaan waarbij o.a. spouwmuurisolatie is aangebracht, het dak is geïsoleerd, de volledige 1e verdieping is ingericht, de keuken volledig is vernieuwd,… Hierdoor vinden we in dit huis o.a. 5 ruime slaapkamers, 2 goed uitgeruste badkamers en een recente, volledig ingerichte keuken. De woonst is voorzien van houten ramen met dubbele beglazing, pvc rolluiken op het gelijkvloers en er wordt verwarmd op aardgas d.m.v. radiatoren. Dankzij haar ligging in de dorpskern van Geistingen bevinden horeca, winkels,… zich binnen handbereik. Daar komt nog bij dat deze woning zich bevindt op ± 3,1 km van de Nederlandse grens. De Maasplassen, tot slot, met jachthaven, fiets- en wandelroutes, dagstrand enz., bevinden zich op wandelafstand.

INDELING:
Gelijkvloers: Inkomhal (± 18 m²) met parketvloer en ingebouwde kast, woonkamer (± 32 m²) met parketvloer en voorzien van haard, ingebouwde kasten en surround sound, keuken (± 12,5 m²) met parketvloer en ingericht met onder- en bovenkasten, vaatwasser, spoelbak, oven, combi-microgolfoven en inductie kookvuur, inkomhal achter (± 1,5 m²) met tegelvloer, 2 slaapkamers (beiden ± 14,8 m²) met vast tapijt, badkamer (± 8 m²) met tegelvloer en ingericht met meubel met spoelbak, ligbad en douche, toilet (± 1,5 m²) met tegelvloer en voorzien van wastafel en bureel (± 10 m²) met vast tapijt en voorzien van ingebouwde kast en TV-aansluiting.
1e verdieping: nachthal (± 21 m²) met vinylvloer en ingebouwde kast, badkamer (± 5 m²) met tegelvloer en ingericht met meubel met spoelbak, douche en toilet en 2 slaapkamers (± 20 m² en ± 19 m²), beiden met vinylvloer.
Kelder: garage (± 32 m²), waskelder (± 35 m²), cv-ruimte (± 13 m²), gang (± 7 m²) en werkplaats (± 25 m²). De kelder is voorzien van tegelvloer, m.u.v. de garage die voorzien is van betonvloer.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

test

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden