Huis

€ 289.000


Venlosesteenweg 370, 3640 Kinrooi

  • 4
  • 1
  • 216 m²
  • 517 m²
Nabij het centrum van Kessenich gelegen volledig afgewerkte nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers. Deze ruime eengezinswoning, met een bewoonbare opp. van 216 m² stemt volledig overeen met de meest recente normen betreffende technieken, afwerking en energiezuinigheid. De woning is nl. voorzien van centrale verwarming op aardgas dmv radiatoren, ook is er de mogelijkheid voorzien voor het plaatsen van zonnepanelen. Het lage energieverbruik is verder ook te wijten aan de PVC ramen voorzien van driedubbele beglazing (Kömmerling) die zorgen voor een optimale thermische isolatie. De ruime leefruimte met open keuken heeft een schuifraam welk rechtstreekse toegang verleent naar de achterliggende, ZW-georiënteerde tuin.

Verder is er reeds een vergunning afgeleverd voor het plaatsen van een carport, links van de woning, die perfect aansluit aan de zijdeur ter hoogte van de bergruimte.

TROEF: Deze woning wordt verkocht onder systeem van registratierechten en niet valt dus niet onder het BTW-tarief!

INDELING:

GELIJKVLOERS: Inkomhal (6,90 m²) met tegelvloer; Bergruimte onder trap; Gastentoilet (1,03 m²) aansluiting voorzien van wastafel, wanden deels betegeld en tegelvloer; Modern ingerichte en volledig afgewerkte keuken (16 m²) met onder- en kolomkasten, vaatwasmachine, spoelbak met spoeltafel, combi-oven, gaskookvuur en koelkast (allen AEG);Woonkamer met zitruimte (42,40 m²) alle nodige voorzieningen aanwezig en schuifpui met rechtstreekse toegang naar tuin, tegelvloer en parkettegel; Bergruimte/Wasplaats (9 m²) aansluiting aanwezig voor wasmachine, zijdeur aanwezig met toegang naar de tuin of eventuele carport, tegelvloer; Technische ruimte (9 m²) alle aansluitingen van nutsvoorzieningen aanwezig: elektriciteitsmeter, gasmeter, zekeringskast, watermeter, filter en regenwaterpomp.

1e VERDIEPING: Nachthal (14,64 m²) bereikbaar via houten trap, tegelvloer; Slaapkamer 1 (16 m²) laminaatparketvloer; Slaapkamer 2 (13,26 m²) laminaatparketvloer; Slaapkamer 3 (13,60 m²) laminaatparketvloer; Badkamer (9,86 m²) modern ingerichte badkamer met betegelde inloopdouche, badmeubel met dubbele wastafel; Slaapkamer 4 (9 m²) laminaatparketvloer; Apart toilet (1,44 m²) tegelvloer; Technische ruimte/bergruimte (6,80 m²) ventilatiesysteem , gaswandketel (Vaillant), boiler en eventueel ruimte voor het plaatsen van omvormer zonnepanelen.

Uw contactpersoon

Véronique Wienen

Véronique Wienen

T: 0478 26 93 89

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden