Huis te koop in Kinrooi Molenbeersel
Verkocht

Huis


Bekerstraat 6, 3640 Kinrooi

  • 4
  • 1
  • 3.076 m²
Op een boogscheut van de Nederlandse grens, in zeer rustige omgeving gelegen landhuis met verwarmd zwembad, pool house met buitenkeuken, 4 slaapkamers en inpandige garage. Deze ruim ingedeelde woning werd reeds deels gerenoveerd, zo werd er een volledig nieuwe keuken ingericht in 2011 en de vloeren werden vernieuwd in 2018. Verder werd er in 2017 op het gelijkvloers een volledig nieuwe badkamer geïnstalleerd voorzien van vloerverwarming en alle comfort. De woning wordt momenteel verwarmd door centrale verwarming op stookolie d.m.v. radiatoren, verder werd er vloerverwarming voorzien in de hall, keuken, badkamer, berging en in een deel van de tuinkamer en is er een open haard geïnstalleerd in de woonkamer.

Het ingebouwde buitenzwembad, geïnstalleerd in 2000, heeft een diepte van ± 1,5m en wordt momenteel verwarmd o.b.v. een warmtepomp (2010). De filter werd 2 jaar geleden volledig vervangen en het zwembad kan volledig afgesloten worden met een automatisch bedienbaar zeil (2011). Het pool house werd volledig opnieuw ingericht in 2017, zo werd de elektriciteit vernieuwd en werd er een volledig ingerichte buiten keuken voorzien. Er is ook grondwater aanwezig, t.h.v carport op een diepte van ± 10m.

INDELING
GELIJKVLOERS: inkomhal met tegelvloer;  woonkamer (41 m²) met behandelde parketvloer en open haard, keuken (14 m²) volledig ingericht met onderkasten, dubbele spoelbak, vaatwasmachine, combi-oven,  inductie kookvuur, frigo, ingebouwde koffieapparaat en natuurstenen werkblad met tegelvloer en vloerverwarming; tuinkamer 1 (17,6 m²) met tv-aansluiting en tegelvloer, houten constructie opgericht in 2007 met dubbele beglazing, dak werd recent gerenoveerd in 2019 met zonwerend, geïsoleerd plat dak; Berging met tegelvloer, voorzien van aansluiting wasmachine en droogkast; Voorraadruimte met tegelvloer; Badkamer (9,5 m²) volledig gerenoveerd in 2017 ingericht met inloopdouche, meubel met dubbele wastafel en onderkast, bidet, toilet, tegelvloer en vloerverwarming; Slaapkamer 1 (16 m²) met laminaatvloer, tv-aansluiting, airco (koelen en warmen) en volledig ingericht met inloopdressing (8,6 m²) in 2002 met laminaatvloer; Slaapkamer 2 (14,4 m²) met vast tapijt en tv-aansluiting, tuinkamer 2 (27,6 m²) met tegelvloer en automatisch bedienbare lichtkoepels (2016).

1e VERDIEPING: voorzien van een grenen vloer; nachthal; slaapkamer 3 (23,37 m²) tv-aansluiting, inbouwkasten en airco; slaapkamer 4 (15,85 m²) tv-aansluiting, inbouwkasten en airco; toilet met tegelvloer.

Troeven:
- Zeer rustige ligging op een boogscheut van de Nederlandse grens,
- Gelegen op een zeer ruim perceel in groene omgeving,
- Gerenoveerde gelijkvloerse badkamer (2017) en keuken (2011),
- 4 ruime slaapkamers, waarvan 2 gelijkvloers gelegen,
- Volledig ingericht zon georiënteerd, verwarmd buitenzwembad o.b.v. warmtepomp met vernieuwde filter.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden