Huis

prijs op aanvraag


Truyenstraat 46, 3640 Kinrooi

  • 3
  • 1
  • 147 m²
  • 890 m²
In Molenbeersel, op een rustige locatie gelegen vrijstaande woning met 3 slaapkamers en overdekt terras. Deze zeer goed onderhouden eengezinswoning is gelegen op een mooi diep perceel van ± 63m, met een zeer gezellig ingerichte tuin. De woning wordt momenteel verwarmd d.m.v. aardgas met hoogrendementsketel en radiatoren, verder is de woning voorzien van kunststof ramen met deels dubbele beglazing op het gelijkvloers en deels voorzien van enkele beglazing op de 1e verdieping, met rolluiken (deels elektrisch, deels manueel), een pannendak voorzien van isolatie op de zoldervloer en een grondwaterpomp (voor tuin). Zowel de dakgoten en dakoversteek, als de vloer in de woonkamer en de vloeren op de 1e verdieping werden reeds vernieuwd. Verder is de woning gelegen op een goed bereikbare locatie, aan de Truyenstraat, nabij de Weertersteenweg en nabij het centrum van Molenbeersel.

INDELING:

GELIJKVLOERS: inkomhal (± 8,1 m²) met tegelvloer en houten trap naar 1e verdieping; woonkamer (± 32,5 m²) met laminaatvloer; keuken (± 16 m²) ingericht met eiken keuken met boven- en onderkasten, enkele spoeltafel, elektrisch kookvuur, frigo en tegelvloer; sas (± 4 m²) tegelvloer; berging en wasruimte (± 26,5 m²) voorzien van inbouwkasten, gasmeter, hoogrendementsketel, inbouwkasten en aansluiting voor wasmachine en droogkast, grondwaterpomp en tegelvloer; toilet (± 1,5 m²) vinylvloer; werkplaats in tuin (± 36,5 m²).

1e VERDIEPING: nachthal (± 5,4 m²) met laminaatvloer; slaapkamer 1 (± 16 m²) met laminaatvloer; slaapkamer 2 (± 16 m²) met laminaatvloer; slaapkamer 3 (± 16 m²) met laminaatvloer; badkamer (± 5,1 m²) ingericht met meubel met onder- en kolomkast, spiegel, spoelbak, systeem douche/ligbad, toilet en volledig betegelde wanden.

KELDER: voorraadruimte (± 11,55 m²) met betonvloer.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden