Huis

prijs op aanvraag


Smeetsstraat 43, 3640 Kinrooi

  • 4
  • 1
  • 191 m²
  • 1.575 m²
Vlakbij het centrum van Molenbeersel op een perceel van 15a 75ca gelegen op te frissen ééngezinswoning met 4 slaapkamers en ruime tuin. De woning is voorzien van zowel houten als PVC ramen met dubbele beglazing en rolluiken op het gelijkvloers, verder wordt de woning momenteel verwarmd met centrale verwarming op stookolie d.m.v. radiatoren, er is de mogelijkheid om over te schakelen op aardgas. Centraal gelegen nabij winkels, scholen en nabij de Weertersteenweg, een doorgaande weg van het centrum van Kinrooi, richting Nederlandse grens.

INDELING
GELIJKVLOERS: inkomhal (6,8 m²) met tegelvloer/tapijt en houten trap met bekleding naar 1e verdieping;  zitplaats (16m²) vast tapijt, woonkamer (18 m²) vast tapijt, bureauruimte (8,25 m²) vast tapijt, Keuken (13 m²) ingericht met onder- en bovenkasten, fornuis met elektrisch kookvuur, frigo en tegelvloer, Toilet, Wasruimte/cv-ruimte met wasbak en douche; veranda, houten constructie met enkele beglazing en tegelvloer.

1e VERDIEPING: nachthal met vast tapijt, Slaapkamer 1 (16 m²) met vinylvloer, Slaapkamer 2 (16 m²) met vinylvloer en inbouwkasten, Slaapkamer 3 (13 m²) met vast tapijt, Slaapkamer 4 (18 m²) met vast tapijt en inbouwkasten, Badkamer met onder- en kolomkasten, enkele wasbak en ligbad, tegelvloer.

KELDER: voorraadruimte (12,80 m²) met betonvloer en tapijt.

Uw contactpersoon

Véronique Wienen

Véronique Wienen

T: 0478 26 93 89

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden