Huis

€ 299.000


Smeetsstraat 76/1, 3640 Kinrooi

  • 3
  • 1
  • 145 m²
  • 1
  • 2.212 m²
Op korte afstand van de dorpskern van Molenbeersel gelegen vrijstaande woning met 3 slaapkamers. Dankzij het achterliggend perceel  beschik je hier over een royale grondoppervlakte van 22a 12ca. Deze rustig gelegen woning is voorzien van centrale verwarming op stookolie met radiatoren en pvc ramen met dubbele beglazing. Er is een inpandige garage met automatische sectionaal poort aanwezig en de keuken is recent vernieuwd. Daarnaast is er ook een ruime zolder aanwezig die bijkomend benut kan worden. Dankzij de ligging op ± 1 km van de dorpskern van Molenbeersel liggen winkels, openbaar vervoer en scholen binnen handbereik. Ook de Nederlandse grens ligt, met een afstand van ± 2,2 km tot de woning, vlakbij.  

Opgelet, mogelijk is de renovatieverplichting van toepassing voor dit huis, meer informatie op: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023


INDELING
KELDER : CV-ruimte (± 32 m²)
GELIJKVLOERS: Garage (± 26 m²) met betonvloer en voorzien van automatische sectionaal poort en wasplaats (± 13 m²) met tegelvloer en toegang tot tuin.
EERSTE VERDIEPING: Inkomhal (± 14 m²)met tegelvloer; keuken (± 15 m²) met laminaat en voorzien van onder- en bovenkasten, vaatwasmachine, enkele spoelbak, oven, keramische kookplaat en koelkast; woonkamer (± 30 m²) met laminaat; hal (± 2 m²) met steentapijt, toilet (± 1,5 m²) met steentapijt en badkamer (± 6 m²) met steentapijt en voorzien van onderkast, enkele spoelbak, spiegel en ligbad.
TWEEDE VERDIEPING: Nachthal (± 4 m²) met laminaat; 3 slaapkamers (± 12,5 m², ± 12 m² en± 9 m²), alle drie voorzien van laminaat.
DERDE VERDIEPING: te benutten zolderruimte.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden