Huis

€ 319.000


Huikensstraat 19, 3640 Kinrooi

  • 3
  • 1
  • 135 m²
  • 571 m²
Deze grondig gerenoveerde woning bevindt zich op een rustige ligging in Geistingen. Het idyllische kerkdorp Geistingen maakt deel uit van Kinrooi. Belangrijke troeven zijn hier onder meer de Maasplassen waar zich onder andere dagstrand de Steenberg en jachthaven de Spaanjerd bevinden, en de schilderachtige fiets- en wandelroutes. Steden zoals Bree en Maaseik zijn vlot bereikbaar en de Nederlandse grens bevindt zich op een steenworp afstand.
Ook de woning zelf beschikt over de nodige troeven. Sinds 2018 is het huis namelijk aan een grondige renovatie onderworpen. Onder andere de waterleiding, keuken, badkamer, elektriciteit, ramen enz. zijn onder handen genomen tijdens de werken. Zo beschikt de kwalitatief ingerichte woning over centrale verwarming op aardgas met radiatoren en PVC ramen met dubbele beglazing. Ook vind je op dit perceel van 05a 71ca een ruime tuin.  
Niet alleen is dit huis ruim opgezet met een hoogwaardige afwerking. Er is als kers op de taart nog de mogelijkheid tot uitbreiding van de bewoonbare oppervlakte met bv. een vierde slaapkamer via de garage met vide. Dus, mis deze unieke kans niet en kom je nieuwe thuis ontdekken.
Opgelet, er is een renovatieverplichting van toepassing, meer informatie op: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023 (Er is reeds een EPC-simulatie voor handen om te voldoen aan de normen.)

INDELING:
GELIJKVLOERS: inkomhal (± 2 m²), sas (± 2,6 m²), eetkamer (± 25,8 m²), woonkamer (± 23,9 m²), keuken (± 13,1 m²), berging/wasplaats (± 8,3 m²) en garage (± 37,7 m²).
1e VERDIEPING: Nachthal (± 12 m²), badkamer (± 8,5 m²) en 3 slaapkamers (± 15,7 m², ± 11,6 m² en ± 10 m²).
ZOLDER: bergruimte, vide bij garage.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

test

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden