Huis

€ 459.000


Veldstraat 42, 3621 Rekem

  • 4
  • 2
  • 233 m²
  • 1.936 m²
  • 28 m²
In een groene en rustige omgeving, in het dorpje Rekem gelegen charmante, ruim ingedeelde ééngezinswoning met 4 slaapkamers en zeer verzorgde tuin. Deze woning werd gebouwd in 1983 en reeds deels gerenoveerd in 2002, nieuwe vloeren, vernieuwde badkamer, gastentoilet (2013). De woning wordt momenteel verwarmd met centrale verwarming op aardgas (vernieuwde gasketel 2015), in de woonkamer is er een gashaard aanwezig. Verder is deze geheel onderkelderde woning voorzien van houten ramen met 3-dubbele beglazing. De beneden verdieping is volledig ingericht met alle voorzieningen (keuken, badkamer en slaapkamers), de 1e verdieping is momenteel ingericht al studio. Achteraan de tuin is er aanpalend aan de woning een perceel weiland, dat momenteel gebruikt wordt als uitloopweide voorzien van regeninstallatie. Hierbij zijn er 2 geïnstalleerde paardenboxen en een wasplaats voorzien, aan de achterzijde is er een overdekte stallingsruimte aanwezig. Dit pand is uiterst geschikt voor paarden- of dierenliefhebbers, gelegen nabij diverse wandel- en ruiterroutes. Troeven:
- Zowel het dak als de spouwmuren zijn reeds geïsoleerd.
- Uiterst geschikt voor dierenliefhebbers
- Gelegen nabij het pittoreske dorpje Oud-Rekem en vlakbij de oprit van E314 en N78.
- Woning is geheel onderkelderd
- Ruim perceel van 19a 36ca met diverse mogelijkheden
- 4 ruime slaapkamers
- Beneden verdieping is volledig ingericht met alle voorzieningen (Keuken, Badkamer, slaapkamers, …)
- Volledige ingerichte studio aanwezig op 1e verdieping INDELING:
GELIJKVLOERS: Inkomhal (13,7 m²) met tegelvloer; Gastentoilet (1,20 m²) voorzien van wastafel, volledige betegelde wanden en tegelvloer, gerenoveerd 2013; Klassiek ingerichte keuken (11,40 m²) met enkele spoelbak, combi-oven, elektrisch kookvuur, friteuse, frigo en vaaswasmachine;  Leefruimte met eetplaats (38 m²) ingericht met gashaard en tegelvloer; overdekt zonneterras (13 m²) met tegelvloer en voorzien van tv- en telefoonaansluiting; Slaapkamer 1 (19 m²) met laminaatparketvloer en voorzien van tv-aansluiting; Slaapkamer 2 (19 m²) met laminaatparketvloer; Dressing (9,5 m²) met laminaatparketvloer; Badkamer (8 m²) geïnstalleerd met meubel met wastafel, toilet, douche, tegelvloer, volledige betegelde wanden en volledig gerenoveerd in 2002,
1e VERDIEPING: volledig ingericht als studio; Nachthal momenteel deels ingericht als moderne keuken (12,9 m²) voorzien van elektrisch kookvuur, oven, frigo en spoeltafel, laminaatparketvloer; Badkamer (11 m²) ingericht met douche, toilet en wastafel en laminaatparketvloer; Woonkamer (25 m²) en Slaapkamer (14,5 m²) beide voorzien van laminaatparketvloer.
KELDER: woning is volledig onderkelderd en ingericht met Garage voorzien van krachtstroom en betonvloer; Wasruimte ingericht met aansluiting voor wasmachine en droogkast, douchecabine en spoeltafel; Hobbyruimte voorzien van tv-aansluiting.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden