Individuele handelszaak

€ 125.000


Vullerstraat 1, 3680 Maaseik

  • 235 m²
Op een boogscheut van de Markt, midden in het stadscentrum van Maaseik, vinden we op de Hepperstraat, dit imposante herenhuis terug. De woning werd omstreeks 1651 “In de Soete Naem” genoemd, later in 1710 werd dit herenhuis aangepast aan de late Maasstijl en werd de naam veranderd naar “Den Soeten Naem Jesu”. Verder in 1845 was het gebouw eigendom van notaris Quisthoudt J. Het pand is beschermd als herenhuis, gedateerd uit eerste kwart van 18e eeuw en is opgenomen als beschermd stadsgezicht.

Het gebouw werd inmiddels onderverdeeld in verschillende woonentiteiten. In deze oude gewelfde, kelder vinden we op de hoek van de Heppestraat en de Vullerstraat, dit handelspand terug met een tot opp. van ± 235 m². Het pand is gelegen op een zeer centrale locatie in een winkel- wandelstraat, in hartje Maaseik. Het handelspand is jarenlang uitgebaat en gekend als restaurant. Verder wordt het pand momenteel verwarmd d.m.v. centrale verwarming op aardgas (ketel werd recent vernieuwd in febr. 2021). Beschikbaar voor diverse uitbaatmogelijkheden.

INDELING
GELIJKVLOERS: inkom aan Vullerstraat, op de hoek met de Hepperstraat
KELDERVERDIEPING: Handelsruimte (± 95 m²) in gewelfde kelder met tegelvloer; Sanitaire blok (± 21, m²) ingericht met aparte heren- en damestoiletten, tegelvloer; voormalige keuken/opslagruimte of extra ruimte (± 67 m²) met tegelvloer, ruimte is niet vooraf ingericht; aparte bergruimte (± 50 m²) met tegelvloer en aansluiting voor extra koelcel.

Zeer gunstige ligging in het stadscentrum van Maaseik met vele winkels, horecazaken, scholen en openbaar vervoer op loopafstand. Voldoende parkeermogelijkheden aanwezig in de buurt.

*Meer info betreffende het pand kan u terugvinden bij de bijgevoegde documenten onder “Vastgoedinfo”.

Meer info over het Herenhuis “In de Soete Naem Jesu” Het betreft een breedhuis van vier traveeën en drie bouwlagen onder een zeer steil wolfsdak van leien. De bakstenen lijstgevel staat op een kalkstenen plint met panelen. De begane grond is verhoogd. De harstenen kroonlijst wordt ondersteund door ojiefvormige consoles

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden