Kantoor

prijs op aanvraag


Agropolis Park 101, 3640 Kinrooi

Ben jij op zoek naar een werkplek voor jezelf of een kantoorruimte samen met enkele collega’s, in een groene, rustige omgeving met uitzicht over de Maas? Neem dan zeker een kijkje op onze website naar de nieuwe kantoor- en atelierruimtes in de Agropolis incubator gelegen aan de Maasplas in Kinrooi.

De incubator is specifiek ingericht voor starters en dienstverlenende bedrijven, om zo de groei van uw onderneming te stimuleren.

Reeds te huur vanaf € 530,-/maand (excl. btw). Neem gerust contact op met ons kantoor voor meer info betreffende de huurprijzen.

Hier kan je niet alleen genieten van een rustige werkplek, je krijgt bovenop ook toegang tot de Agro-Community. Dit betekent: begeleiding en ondersteunding op alle vlakken voor een optimale bedrijfsvoering, ook worden er regelmatig netwerkevents georganiseerd, zo proberen ze de verschillende ondernemers binnen de incubator samen te brengen.

De Incubator beschikt over 12 verschillende kantoorruimtes met een variërende oppervlakte tussen 21 m² en 60 m².  !! Social distancing is gegarandeerd in deze ruimtes.

De kantoorruimtes worden steeds volledig afgewerkt, gemeubileerd afgeleverd en het gebruik van en toegang tot privatieve ruimtes in het incubatorgebouw is 7/7 en 24/24!

Buiten deze kantoorruimtes zijn er ook nog enkele atelierruimtes ter beschikking met een opp. van ± 227 m². Deze kunnen volledig naar eigen gebruik ingericht worden en beschikken over een sectionale poort (hoogte ± 4m) met loopdeur en vrije hoogte tussen ± 6m en 9m.

Ook worden de gem. gedeelten van het incubatorgebouw ter beschikking gesteld, bestaande uit: buitengebied, gem. ontvangstruimte met onthaal-/infobalie en netwerkruimte, lift, sanitair en een volwaardige keuken uitgerust met vaatwasmachine, koelkast, microgolfoven, kookvuur en oven.

Zowel de aanwezige vergader- als eventruimte staan ter beschikking.

Service staat centraal in de incubator, hiervoor zorgen zij voor extra dienstverleningen zoals:
 • Eerstelijns advies in diverse topics (bedrijfsvoering, rekrutering, dienstverlening, … )
 • Ondersteuning bij zoektocht naar financiering
 • Stimulatie van interbedrijfssamenwerking;
 • Opname in alle Agropolis-communicatiekanalen;
 • Vergader-en eventruimte beschikbaar in Incubator;
 • Je maakt deel uit van onze Agro-community (inspiratiesessies en events op maat van de community);
 • Onthaal en permanentie gedurende de openingsuren;
 • Organisatie van de postbedeling (inkomende en uitgaande post);
 • Aanleveren van kantoormateriaal;
 • Gebruik van gem. kopieerapparaat (inclusief onderhoud).
 • Geregelde schoonmaak en onderhoud van de gem. ruimtes alsook de privatief kantoorruimtes.
 • Groenonderhoud

Verder is er telkens een basispakket energievoorziening (standaard verbruik) en ICT-infrastructuur voorzien. Voor normaal internet verkeer (via het glasvezelnetwerk) en telefoniegebruik wordt een vaste maandelijkse kostprijs van € 10,- per werkplek aangerekend.

Voor de beschikbaarheid en inplanting van deze ruimtes, kan je het plannetje in bijlage raadplegen! Bij interesse, neem zeker even contact met ons kantoor.

Uw contactpersoon

Véronique Wienen

Véronique Wienen

T: 0478 26 93 89

Vraag uw bezoek aan

In detail

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden