Zoekt u een makelaar om u te begeleiden in uw zoektocht naar een huis of appartement in regio Neerpelt, of een huurder/koper voor uw vastgoed in deze regio? In Beneca Vastgoed vindt u een bekwame, meer dan ervaren partner. Laat ons gerust weten hoe wij u van dienst kunnen zijn! 

Wenst u uw woning te verkopen?

Bel ons voor meer informatie!

✓ Inschrijven = geen deals missen
✓ Gratis grondwaardebepaling
✓ Géén verkoop, géén kosten

Dé makelaar voor u in regio Neerpelt

Beneca Vastgoed is de geknipte makelaar om uw vastgoeddromen in regio Neerpelt tot een realiteit te maken. Wij doen namelijk veel meer dan slechts een prijs overeenkomen en een sleutel overhandigen. Doorheen het hele verkoopproces staan wij u bij met raad en daad, vanaf het moment dat u zich aan ons voorstelt tot en met het afsluiten van de notariële akte. Wij zorgen voor professionele foto’s en een commerciële folder, adverteren op alle veelgebruikte immowebsites (Immoweb, Zimmo, Immovlan…), staan in voor het rondleiden van en onderhandelen met kandidaat-kopers, en nog honderden andere kleine en grote dingen om uw vastgoed in regio Neerpelt aan de beste prijs te verkopen middels uitstekende service. Wij zijn ook altijd bereid om een gratis schatting uit te voeren van uw eigendom, en uiteraard kan u bij ons niet alleen verkopen maar ook kopen. Op onze dienstenpagina vindt u een volledig overzicht van onze activiteiten.

Kantoor Neerpelt

Neem contact met ons op

Laat u begeleiden door een topmakelaar als Beneca Vastgoed tijdens de verkoop van uw eigendom in regio Neerpelt. Bel ons op voor een kennismakingsgesprek op het nummer 089472780 of stuur een e-mail naar geert@beneca.be. Ons kantoor is gevestigd in de Kerkstraat 35 bus 1 in Neerpelt.

Kantoor Bree Kantoor Bree

Kantoor Bree

Michel Ceyssens BIV 204 104 - België

Kantoor Maaseik Kantoor Maaseik

Kantoor Maaseik

Kristof Rutten BIV 502 566 - België

Kantoor Neerpelt Kantoor Neerpelt

Kantoor Neerpelt

Geert Dreesen BIV 506 317 - België