Verkoop en verhuur van onroerend goed

Een pand verkopen of verhuren is zoveel meer dan alleen een prijs overeenkomen en een sleutel overhandigen. Wij staan u tijdens de hele rit deskundig bij. Bij verkoop vanaf de waardebepaling van het vastgoed tot en met het verlijden van de notariële akte. Bij verhuur vanaf de samenstelling van het dossier tot het ondertekenen van het contract en de opname van de meterstanden. Tijdens het volledige traject kunt u terecht bij 1 vaste contactpersoon met al uw vragen of opmerkingen.

Persoonlijke service op maat

Bij ons is dit zeker geen loze belofte. Onze makelaars luisteren oprecht naar uw wensen en behoeften en zetten alles op alles voor een vlotte, correcte en menselijke afhandeling van uw vastgoeddossier. Als stabiele vastgoedonderneming smeden wij een echte vertrouwensband zodat u achteraf met een goed gevoel kunt terugblikken op de samenwerking. Tevreden klanten zijn immers onze allerbeste referentie!

Uw eigendom optimaal in de kijker

Beneca Vastgoed zet alles op alles om uw eigendom te promoten via de meest geschikt kanalen:

-Plaatsing van een verkoop/verhuurbord aan de straatkant & wegwijzers in de buurt

-Opmaak van een mooie brochure die bezorgd wordt aan meer dan 5.000 zoekende klanten uit ons bestand

-Presentatie in woord en beeld in de etalage van onze 3 vestigingen en op deze website

-Publicatie in plaatselijke dag- en weekbladen, kranten en tijdschriften

-Online posting op populaire vastgoedsites zoals hebbes.be, vlan.be, immoweb.be, zimmo.be,…

-Organisatie van openhuizendag op regelmatige basis.

Onderhandelen, een kunst op zich

Wil iemand uw eigendom komen bezichtigen?

Dan nemen wij graag uitgebreid de tijd om de rondleiding optimaal te laten verlopen. We presenteren uw vastgoed aan potentiële kandidaten in de best mogelijke omstandigheden en beantwoorden al hun vragen. Volgt er nadien een bod? Dan is dit niet altijd eenvoudig in te schatten…. In nauw overleg met u staan wij in voor de onderhandelingen over de prijs en de (opschortende en aanvullende) voorwaarden. Daarbij kunt u steeds rekenen op ons advies, zowel op strategisch-commercieel als juridisch-technisch vlak. Komt het tot een overeenkomst, dan spelen wij uw volledige dossier door aan de door u aangewezen notaris.

Geen verkoop/verhuur?

Geen kosten!

Wij bereiden elk vastgoeddossier met de allergrootste zorg voor en steken veel tijd en energie in de presentatie van uw eigendom, bezichtigingen, publiciteit, verzameling van de wettelijke documenten, enz. Mochten we toch niet slagen in onze opdracht, dan bent u ons helemaal niets verschuldigd. Onze doorgedreven service en eerlijke aanpak is het beste van ons engagement.

 

Contacteer ons

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.
(*) verplichte velden