Nieuwbouw

Nieuwbouw : Residentie Schansbroek te Opglabbeek (3660) - Prijs

Residentie Schansbroek

3660 Opglabbeek

Wonen in hartje Opglabbeek. Centraal wonen in een rustig dorp, omgeven door groen en alle faciliteiten. 'Levensloopbestendige' appartementen. De oriëntatie van de appartementen is Zuidelijk. Er zijn 21 appartementen met een oppervlakte die varieert van 66 m² tot 145 m². Penthouse op de bovenverdieping, speelse uitsprongen en knappe zwevende overbouwing van de Kapelstraat. Een bijzondere constructie. Elk appartement heeft een terras, afwisselend in- en uitpandig.
Nieuwbouw : Residentie Brouwershuis te Opitter (3960) - Prijs

Residentie Brouwershuis

3960 Opitter

De residentie bestaat uit 2 fases beide gesitueerd aan het Itterplein in het hartje van Opitter. In de nabijheid bevinden zich diverse scholen, buurtwinkels, restaurants, het openbaar vervoer en een prachtig bosrijk gebied met diverse fiets- en wandelroutes. Keuze uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers, met tuin, 1 of 2 terrassen, een autostandplaats of garage. De appartementen worden afgewerkt volgens bijgevoegd lastenboek. Prijzen vanaf € 158.000,- excl. BTW en notariskosten. De apparte...
Nieuwbouw : Residentie Calista te Kinrooi (3640) - Prijs

Residentie Calista

3640 Kinrooi

In het centrum van Kinrooi gelegen, luxueus afgewerkte nieuwbouwappartementen met 2 slaapkamers, een ruim terras. Residentie Calista staat voor stijlvol, duurzaam en energiezuinig wonen. Privé kelderberging, carport, lift, vloerverwarming, D-ventilatiesysteem en aluminium ramen. De materialen voor inrichting van keuken, badkamer en vloeren kunnen nog vrij gekozen worden, indien gewenst. Energiezuinig gebouw: E-peil: 52! Lastenboek verkrijgbaar op aanvraag.
Nieuwbouw : Residentie Hendricus verkoop te Opglabbeek (3660) - Prijs

Residentie Hendricus verkoop

3660 Opglabbeek

Comfortabel wonen in het centrum van Opglabbeek, residentie Hendricus staat voor duurzaamheid, energiezuinig en kwalitatief wonen. Huidige bewoners zijn uiterst tevreden “een ideale plek om tot rust te komen met alle comfort”. Wij bieden nog enkele appartementen te koop aan. Interesse, wacht niet te lang…..
Nieuwbouw : RESIDENTIE LENA te Kinrooi (3640) - Prijs

RESIDENTIE LENA

3640 Kinrooi

Residentie "Lena", een project opgericht in een zeer actuele, strakke stijl in combinatie met een bestaande gezinswoning. Bestaande uit 7 energiezuinige appartementen waarvan 3 op het gelijkvloers en 4 duplex appartementen op de verdieping. Voorzien van 1 of 2 slaapkamers, parkeerplaats (met mgl. tot het maken van een carport) een mooi terras en een privétuintje (enkel de appartementen op het gelijkvloers).
Pagina 1 van 0 [5 zoekertjes]