Studio

€ 139.000


Siemkensheuvel 18 / 4, 3680 Maaseik

  • 1
  • 1
  • 48 m²
Deze knusse studio is vlot bereikbaar en bevindt zich aan de stadsrand van Maaseik. De studio, met een bewoonbare oppervlakte van ± 48 m², is praktisch ingericht en geniet van rijkelijke lichtinval via de dakramen. De gezellige leefruimte is open ingericht en loopt over in de keuken die ingericht is met een elektrische kookplaat, koelkast, spoelbak en combi-oven. Bergruimte vind je in de aanpalende wasplaats/berging. Je beschikt hier bovendien altijd over parking voor de deur.

Je rijdt vanop de parking de N78 op, de verbindingsweg tussen Dilsen-Stokkem en Maaseik. Ook de A2 bereik je op enkele autominuten. Vlakbij het complex bevindt zich bovendien een bushalte. Het stadscentrum van Maaseik met winkels, horeca en scholen bevindt zich op slechts ± 2,5 km afstand. Tenslotte ligt de studio in de schaduw van de Maasvallei, met alle natuurpracht die daarbij hoort. Ook wandelgebied Tösch-Langeren bevindt zich vlakbij het gebouw.


INDELING:

2e verdieping: inkomhal (± 1,8 m²), berging (± 5,3 m²) met aansluiting wasmachine, badkamer (± 5,1 m²), slaapkamer (± 4,8 m²) en leefruimte (± 22,6 m²) met keuken (± 8,7 m²)

 

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden