Villa

€ 548.000


Weertersteenweg 482, 3640 Kinrooi

  • 5
  • 2
  • 261 m²
  • 1
  • 893 m²
  • 17 m²
Welkom aan Weertersteenweg 482 in Molenbeersel! Deze vakkundig afgewerkte villa met volledig ingericht bijgebouw wordt verwarmd door aardgas met vloerverwarming en is voorzien van PVC ramen met dubbele beglazing, die voor het merendeel voorzien zijn van automatische rolluiken. Airconditioning is aanwezig in de woonkamer en in de hal. De woning is met zorg afgewerkt, wat resulteert in een zeer gunstig E-peil van E50.

Het luxueus ingerichte hoofdgebouw biedt een zee aan ruimte en ademt luxe en comfort. Zo vind je hier onder meer drie comfortabele slaapkamers, waarvan er één voorzien is van een dressing. De grote leefruimte baadt in het licht dankzij de imposante raampartijen die toegang geven tot het terras, wat het gevoel van ruimte nog eens versterkt. De woning is volledig onderkelderd. De kelder is ook vanuit de tuin toegankelijk via de inrit met automatische poort. Een extra troef is de bijkomende ruimte die gecreëerd kan worden op de nog af te werken zolderverdieping.

Het bijgebouw vormt de kerst op de taart. Met een oppervlakte van nog eens 87 m² beschik je hier over een volledig bewoonbaar huisje in de tuin. Het bijgebouw heeft dezelfde hoogwaardige afwerking genoten als de hoofdwoning en beschikt over een inkomhal, 2 slaapkamers, een leefruimte met keuken én een badkamer.

Het geheel bevindt zich op een mooi perceel van 08a 93ca in Molenbeersel aan de grens met Nederland. Kinrooi, Maaseik, Weert en Bree bevinden zich op slechts enkele autominuten afstand. Ook wie graag de rust opzoekt komt hier aan zijn trekken: Molenbeersel wordt omgeven door prachtig groen zoals natuurgebied Kempenbroek.   


INDELING:

Gelijkvloers: inkomhal en traphal (± 23,8 m²), slaapkamer 1 (± 13,1 m²), slaapkamer 2 (± 19,9 m²) met dressing (± 6,3 m²), slaapkamer 3 (± 15,5 m²), badkamer (± 16,1 m²) met toilet, douche, dubbele spoelbak, onderkast, kolomkast, spiegelkast, jacuzzi en inloopdouche met dubbele douchekop; woonkamer (± 37,2 m²) met keuken (± 20,4 m²) ingericht met onder- en bovenkasten, granieten blad, vaatwasser, dubbele spoelbak, combi-oven, koelkast en gasvuur; inkomhal achter (± 5 m²), toilet (± 2,2 m²) met wastafel en wasplaats (± 15,2 m²) met spoelbak.

Bijgebouw (± 87 m²): inkomhal, leefruimte met keuken, ingericht met onder- en bovenkasten, gasvuur, vaatwasser, spoelbak, koelkast en combi-oven, slaapkamer 1, slaapkamer 2 en badkamer met toilet, spoelbak met meubel, douche en spiegel.  

Zolder: nog af te werken en bereikbaar via een vaste trap.

Kelder (± 174 m²): 3 voorraadkelders en garage met automatische poort.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden